Motala

Lillskogsvägen 3 & 5
591 46 Motala

Svenssons Fastigheter Svenssons Fastigheter

Vid Ekenäs ligger dessa två hus som tillsammans innefattar fem större lägenheter. I detta harmoniska område omges man av stora gräsytor och lummiga ekbackar. På nära avstånd finner vi både sjön Boren och Lustigkullebacken.

 


Industrigatan 5
591 50 Motala

Svenssons Fastigheter

I detta påkostade trevåningshus finns tre stora, nyligen renoverade lägenheter i aningen lyxigare utförande. Byggnaden är belägen i centrala Motala i närheten av resecentrum och Göta kanal.


Östermalmsgatan 43
591 35 Motala

Svenssons Fastigheter

Här finns tre lägenheter varav en med gillestuga. Nära till stora grönområden på Bondebacka, och ändå mycket centralt och lättillgängligt. Stor tomt med uteplats och gräsytor.

 


Hasselgatan 17
591 36 Motala

Svenssons Fastigheter Svenssons Fastigheter

I Holm i Motala ligger detta hus, med fyra treor. Samtliga lägenheter har balkonger och det finns även en gemensam uteplats. Tomten ligger i ett lugnt område, lite avskilt från genomfartsleder och andra störningar.


Linköpingsvägen 4
591 36 Motala

Svenssons Fastigheter Svenssons Fastigheter

Ett vackert loftgångshus i två plan, uppfört 1994. Fyra tvårumslägenheter om 63 kvadrat vardera. Två lägenheter på varje våning. I källarvåningen finns lägenhetsförråd, hobbyrum och bastu. Trevligt läge i övre delen av Holm/Brinken, både avskilt och ändå med centrum på gångavstånd.


Järnvägsgatan 41, 43, 45
591 60 Motala

Svenssons Fastigheter Svenssons Fastigheter

Tre nyrenoverade byggnader med fyra fyrarumslägenheter, en sexa och en tvåa. Varje hus
har en rymlig källare med förråd, tvättstuga och extra ytor för exempelvis hobbyrum.
Läget är avskilt och lugnt - mitt i ett villaområde. Butikerna kring järnvägstorget ligger på
gångavstånd.


Östermalmsgatan 22
591 35 Motala

Svenssons Fastigheter

Centralt beläget trevåningshus med en trea per plan, ett stenkast från resecentrum. Förråd och tvättstuga finns i källaren. Stor tomt med uteplats ger extra valmöjligheter under de varma årstiderna.


Stjärnorpsgatan 26
591 36 Motala

Svenssons Fastigheter

Tvåplanshus med fyra treor, vackert beläget i brinkenbacken. Lugnt och avskilt, med utsikt över innerstaden och Vättern. Samtliga lägenheter har balkonger i sydvästläge, och på tomten finns även en uteplats.


Drottninggatan 64 & 66
591 57 Motala


Drottninggatan

Två byggnader med 6 lägenheter vardera. Byggnaderna inrymmer totalt 4 ettor och 8 tvåor. Centralt läge och närbutik på endast 100 m avstånd. Stor tomt med fruktträd och plats för umgänge.


Rådmansgatan 62
591 32 Motala


Rådmansgatan

Fastighet med 5 lägenheter - 4 treor och 1 tvåa. Beläget i det lugna mossenområdet. Trevlig gräsyta på baksidan av huset. Närbutik på ca 200 m avstånd.